Шановні друзі!

Ми виконуємо регулярне технічне обслуговування сервісу Gravitec.net, щоб забезпечити його безвідмовну стабільну роботу. Більшість таких технічних робіт не потребує зупинки сервісу або потребує декількох хвилин на опрацювання, тому ви їх не помічаєте. Однак, більш глобальні покращення сервісу потребують більше часу.

Ми хочемо повідомити вам, що 22 червня 2022 року ми будемо виконувати роботи по оновленню та вдосконаленню критичної інфраструктури сервісу, а саме хмарної платформи.

Детальна інформація щодо запланованих робіт:

  • Дата проведення робіт: 22.06.2022
  • Час початку робіт: 17:00 (UTC+3)
  • Запланований період зупинки сервісу: від 40 до 180 хвилин.

Прохання до всіх наших клієнтів не планувати важливі розсилки на період з 16.00 (UTC+3) до 20.00 (UTC+3). Розсилки, які не будуть завершені до цього часу, можуть бути опрацьовані некоректно.

Наша команда докладе максимуму зусиль, щоб провести ці роботи якнайшвидше. Наша служба підтримки буде на звʼязку, щоб допомогти вам у разі такої потреби.

Дякуємо за розуміння.

Щиро ваша,

Команда Gravitec.net

———————

Дорогие друзья!

Мы проводим регулярное техническое обслуживание сервиса Gravitec.net, чтобы обеспечить его стабильную бесперебойную работу. В основном, такие работы проходят незаметно для вас, поскольку они не требуют остановки работы сервиса, либо завершаются за несколько минут. Но для более глобальных улучшений системы нужно больше времени.

Обратите внимание, что в среду 22 июня 2022 года мы будем проводить обновление критической инфраструктуры, а именно облачной платформы.

Подробнее о запланированных сроках работ:

  • Дата проведения работ — 22 июня
  • Время — 17:00 (UTC+3)
  • Планируемый период остановки работы сервиса — от 40 до 180 минут

Просьба ко всем нашим клиентам не планировать важные рассылки в период с 16:00 до 20:00 (UTC+3). Рассылки, которые не завершатся до этого времени, могут быть обработаны некорректно.

Наша команда приложит максимум усилий, чтобы провести работы как можно быстрее. Наша служба поддержки будет на связи, чтобы помочь вам при необходимости.

Спасибо за понимание.

Искренне ваша,

команда Gravitec.net